Afvalwater

Afvalwater

Wanneer afval een product wordt…

 

Men is constant aan het zoeken naar manieren om vervuiling tegen te gaan, schoonwater eruit te verkrijgen, minder energie ervoor te gebruiken en energie te recyclen dat al gebruikt is. Alle commerciële en industriële activiteiten in onze wereld, produceren afvalproducten dat het milieu kan schaden als het niet behandeld wordt. Al deze activiteiten resulteren vaak in een afvalproduct dat weinig of geen waarde meer heeft, maar bijvoorbeeld weer te duur is voor transport. Het verantwoordelijk lossen van zulk afval is de uitdaging die Spiralex graag op zich neemt. Spiralex levert thermische oplossingen voor afvalwater behandelingen, zodat deze behandelingen efficiënter kunnen verlopen.

 

 

Spiralex levert oplossingen voor:

 

Waterzuiveringen

Gemeentelijke rioolsystemen behandelen afvalwater van huishoudens, maar ook van industriële bedrijven. Spiralex levert oplossingen voor licht verontreinigd afvalwater tot dikke slurries, welke ingedampt dienen te worden.

 

Industrieel afvalwater

Industriële bedrijven dienen ook hun eigen, geproduceerde afvalwater te behandelen. Dit kan gezamenlijk gebeuren in de hierboven omschreven waterzuiveringen, maar men kan er ook voor kiezen dit individueel te doen. Spiralex ondersteund deze bedrijven in de volgende applicaties:

  • An-aerobische vergistingproces
  • Afvalwaterstromen van stomerijen, textiele industrie, papier industrie, voedingsmiddelen industrie en zetmeel industrie
  • Ontzilting plants
  • Gassen van afval ontledinginstallaties

Recente posts

Gerelateerde producten