Kopergesoldeerde platenwarmtewisselaar voor de koudetechniek, type AC

Gebouwd met het flexibele DynaStatic-distributiesysteem, geoptimaliseerd op basis van uw specifieke toepassing en koelmiddelkeuze, biedt de Alfa Laval AC-lijn kopergesoldeerde platenwarmtewisselaars top prestaties bij verdampingstoepassingen. In combinatie met de unieke FlexFlow asymmetrische kanaalplaten krijgt u het maximale rendement voor uw systeem.

Meer met AC

  • DynaStatic en FlexFlow zorgen voor optimale condensatie- en verdampingsefficiëntie bij elke toepassing en met elk koudemiddel
  • Als verdampers kunnen AC-units capaciteiten aan van 5 tot 1000 kW
  • Een echt systeem met dubbel koudemiddelcircuit, met drie mogelijke media voor dubbele compressoren
  • Dankzij de hoge drukweerstand kan een AC-unit met verdeler ook als condensor in omkeerbare systemen werken
  • Beschikbaar voor ontwerpdrukken variërend van 32 tot 60 bar, met dezelfde compacte footprint en geen behoefte aan grotere frames of bouten

 

Met het geïntegreerde maar flexibele DynaStatic-distributiesysteem kunnen de AC gesoldeerde warmtewisselaars hoge prestaties leveren bij verdampings- en condensatietoepassingen. In veel gevallen kan deze prestatie 20-40% groter zijn dan vergelijkbare warmtewisselaars zonder distributiesysteem. Dit biedt grote voordelen voor zowel omkeerbare systemen als wanneer ontdooien de sleutel is tot de toepassing.

 

Alfa Laval heeft de AC-lijn speciaal ontworpen voor airconditioning / koeling, chiller- en warmtepomptoepassingen. Veel voorkomende toepassingen zijn onder meer droge expansieverdampers voor koelwater of glycol, condensors voor het afvoeren of terugwinnen van warmte naar water, economizers, onderkoelers en desuperheaters.

 

IceSafe System

 

 

FlexFlow kanaalplaten